yrityksille

hyvinvointitilat yrityksille

PRO RECOVERY ON PARAS PAIKKA PALAUTUMISEEN

Pro Recovery on palautumiskeidas, jossa on markkinoiden parasta palautumista tehostavaa teknologiaa ja rentoutumista edistävä ilmapiiri. Jäsenenä pääset varaamaan itsellesi täysin henkilökohtaisen ajan (90 min) Pro Recoveryn tiloista. Toki jäsenet voivat yhdessä hyödyntää palveluita myös pitkän työviikon tai yhteistreenien jälkeen – mikä vain on sinulle paras tapa hellittää arjen vaatimuksista!

Palvelumme on luotu uraihmisille, urheilijoille, luoville tekijöille sekä yrityksille. Kaikille, jotka kaipaavat hetken irtiottoa, omaa aikaa ja keinoja palauttaa keho tehdasasetuksille, kun pysähtyminen on haastavaa. Pro Recovery:n missiona onkin tarjota kestävä ja toimiva apu työhyvinvoinnin kehittämiseen ja myös urheilijoiden palautumiseen.

Ota siis askel kohti parempaa palautumista ja varaa aikasi tutustumiskäynnille! Suurin toiveemme on, että voit hyvin – huolehtimalla omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja riittävästä palautumisesta arjessasi.

Stooli yrityksen kokemuksia omasta hyvinvointitilasta

Miksi valitsitte Pro Recoveryn yrityksenne työhyvinvoinnin edistämiseen?

💬 Valittiin Pro Recovery, koska halusin parantaa porukan työhyvinvointia sekä tietysti hyvinvointia ja jaksamista muutenkin. Pro Recovery valikoitui koska siellä on paljon erilaisia mahdollisuuksia parantaa näitä kaikkia, eli meidänkin suurehkolle porukalle varmasti jokaiselle löytyy joku, jossa pääsee akkuja lataamaan. Lisäksi työyhteisössämme on paljon porukkaa, ketkä harrastavat aktiivisesti jotain urheilua, niin tässähän menee sitten työstä, arjesta ja urheilusta palautuminen kaikki samalla☺️

Millainen kokemuksenne on ollut? Ovatko työntekijät huomanneet muutosta jaksamisessa ja palautumisessa?

💬 Me ollaan tykätty kyllä tosi paljon! Ja kaikki ovat puhuneet, että palautuminen ja unen laatu on ollut paljon parempaa, silloin kun on käyty Pro Recoverylla aktiivisesti ja säännöllisesti! Lisäksi Pro Recoveryn henkilökunta on ihanaa, jos meillä mitä tahansa kysymyksiä on ollut, aina on palattu asiaan nopeasti ja autettu, kiitos siis siitä!

tilat lorem ipsum

räätälöimme tilat yritysten tarpeiden mukaisesti

”The best way to support your recovery”

Pro Recovery oy

mikko@prorecovery.fi
+358 445183191

Tule jäseneksi

Täytä lomake, ja olet mukana! Pro Recovery – ota omaa aikaa ja palaudu arjen kiireessä.